Forside Resiliens for dig Ekspertise Firma baggrund Referencer Teori og Modeller

Hvilken værdi kan Resiliens skabe for jer ?

►Øget profit på bundlinjen, qua at vi sammen
►Sikrer en ambitiøs virksomhed med fokus på sine styrker
►Sørge for at alle medarbejderes kompetencer sættes i spil
►Skabe synlighed for værdien af end-to-end flow
►Tværfagligt samarbejde og vidensdeling
►Hjælpe med at løfte den gode atmosfære
►At skabe nysgerrige og åbne medarbejdere der selv går i front
►Mere motiverede medarbejdere er mere effektive
►Jeg er en stærk sparringspartner for ledelsen, der tør at udfordre det der ”plejer”!

Hvad kan Resiliens for dig

"Plejer" er ofte den dyreste omkostning i mange virksomheder Ønsker du mere profit på bundlinjen eller mere glade og tilfreds medarbejdere? Jeg kan give dig begge ting!

Har du brug for en projektleder, sparringspartner eller chef med flair for kompleksitet og international handel samt evner indenfor tæt samarbejde med produktudviklere, produktion, logistik, lager, indkøb og leverandører, så kan Resiliens hjælpe, da det er blandt mine kernekompetencer at få tingene til at ske samt at få dem til at give mening.

Som leder gennem femogtyve år for:
Kan jeg bidrage positivt til optimering af processer og tværfagligt samarbejde i din virksomhed eller organisation. Jeg har et hjerte, der brænder for at få mennesker til at føle sig anerkendte og det har vi alle brug for. Derfor virker det også hver gang, uanset branche.

Jeg er vant til at være sparringspartner i ledergrupper og for bestyrelsen og efter at mine netværkskolleger indenfor Netværk Danmark, DILF og Boardmember Innovators har opfordret mig flere gange til at starte op som konsulent, så flere kunne få gavn af min viden, har jeg nu valgt, at tage springet.

Gennem mine forskellige netværksgrupper har jeg over mange år holdt oplæg indenfor forskellige fagområder og jeg er trænet i at undervise brugerne i virksomheden ved IT-implementeringer,

Hvem er Nanna som menneske?

►Født i 1971 og opvokset på landet, stadig glad for naturen og hjælper gerne med at øge CSR værdierne. Brænder for bæredygtige løsninger, der skaber værdi.
►Haft to efterskoleår. Lærte her værdien af fællesskaber. Brugt disse i min ledelse gennem 25 år.
►Jeg har to skønne sønner på 15 og 17 år samt en labrador på 7 år og en dejlig mand, der i sin fritid er kajakinstruktør, også for mig.
►Jeg er mit arbejde, da jeg trives bedst, når jeg gør en positiv forskel for mennesker. Dette resulterer altid i højere profit på den ene eller anden måde i sidste ende.
►Jeg er resultatorienteret, ihærdig, god til kommunikation og mennesker, optimeringsekspert, nysgerrig og opfindsom, altid loyal og pligtopfyldende.
►Altid åben overfor nye mennesker og elsker at udfordre det eksisterende ”plejer”.

Hvem er Nanna som menneske